Modalitats

Estades

L’EdA de Tuixent  ofereix aquesta modalitat de treball per grups de Primària i  Secundària dels centres educatius  de Catalunya.

La modalitat d’estada permet als centres educatius de tot Catalunya venir a passar uns dies a l’EdA de Tuixent i gaudir de l’entorn i del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Oferim estades de 2, 3, 4 i 5 dies on treballarem diferents continguts i metodologies a través de les activitats que decidim conjuntament a la trobada de coordinació inicial. Per a venir a fer estada és imprescindible que us apunteu als EdA durant el període de preinscripció (segona quinzena de maig) a través de l’aplicatiu que el Departament d’Ensenyament té per a aquest fi.

Venir a fer una estada a l'EdA suposa l’acceptació per part del centre educatiu de portar a terme la seqüència didàctica completa per tal que les activitats durant l’estada siguin significatives per a l’alumne i ajudin a treballar les competències del currículum escollides i prioritzades pel centre educatiu. Abans de venir a fer una estada realitzarem les trobades de coordinació amb els centres i dissenyarem conjuntament les activitats de la seqüència didàctica de la vostra estada.

Totes les estades es desenvolupen en una seqüència didàctica que inclou activitats prèvies i posteriors a l’estada, per tant, els centres estadants adquireixen el compromís de fer-nos arribar els treballs posteriors que realitzin.

búsqueda de equipos

Sortides

  • Les sortides són activitats d’un dia i s’adrecen principalment als centres de la comarca de l'Alt Urgell o de les comarques més properes.

  • Les activitats es realitzen entre les 10:00h i les 17:00h aproximadamen.

  • El cost total de les activitats depèn de les opcions seleccionades. Recordeu que tenim 4 àmbits de treball i tallers apart. Les activitats tenen un cost de entre 2'5€ a 5€, tenim activitats itinerants recomanades per a sortides. Podreu consultar aquests aspectes a l'apartat "totes les activitats" 

  • El centre educatiu és el responsable del desplaçament (anada i tornada) a l’entorn d’aprenentatge

Niña de Senderismo en las montañas

Totes les activitats

Abans de seleccionar quines activitats us agradaria fer a l'EdA, podeu consultar en la graella la adequació de cada activitat al nivell educatiu tenint en compte el següent:

  • A activitat amb adaptació.

  • R activitat recomanada.

Captura de pantalla 2018-11-07 a las 14.